Det är inte lätt nischa sig

Av Annette Forslund

 Smala ner dig

Sitter just nu på workshopen – Business Mastery och skriver. Deltagarna jobbar med att ta fram sitt erbjudande till sina kunder. Att smala ner det dom gör. Istället för att hjälpa alla så har de bland annat kommit fram till att de jobbar med att hjälpa singelmammor att hitta tillbaka till glädjen, kvinnor som vill hitta sin drömman, män som vill ha bättre sexliv, golfspelare som vill spela bättre golf och sluta dricka. Chefer som redan är framgångsrika som vill hitta tillbaka till sin lust och passion. Lärare att hitta tillbaka till glädjen och lugnet. Unga kvinnor som vill starta eget och verkligen lyckas. Ungdomar som vill tjäna mer pengar. Det har inte varit alldeles lätt eftersom det finns ett motstånd att smala ner det man gör. Men ju mer man vågar nischa sig desto mer tydligare  blir man och folk hittar en lättare.

De är rätt trötta nu efter at ha fått träna på och  verkligen förtydliga sitt erbjudande. Det tar energi att bli tydlig. Jag är också lite trött och nu skall jag gå tillbaka till gruppen så jag får avsluta en väldigt  kort blogg idag . Dagens insikt är att det är svårt att vara supertydlig men ju mer man tränar på det desto lättare blir det. Vad behöver du träna på att bli tydlig med?

Kram

Annette

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette