Dags att lyssna

Av Annette Forslund

Ying och yang

Nu var det länge sedan jag skrev eftersom jag har jobbat så mycket med att vara ute på “fältet”. Jag har haft worskshops, coachutbilning och massor av föreläsningar och webbinar. Det har varit jätteroligt men också energikrävande. När jag är där ute ibland människor ger jag mycket av mig själv. Jag bryr mig och vill verkligen att de människor jag möter skall få den förändring de längtar efter.  Nu är det dags för mig att dra mig tillbaka in i mitt center för en stund och hämta kraft och njutning.  I dag skall det bli en riktig fin dag upp mot 20 grader. Jag tackar livet för att det planerar så fint för mig, jag skall göra iordning min uteplats, plantera lite blommor och köpa en ny fin gosig filt att lägga på utemöblerna.

Vissa dagar under den här perioden har jag nästan känt mig arg och bitchig och jag vet att det är därför jag har planerat in för mycket. Jag behöver mycket egentid och återhämtning. Jag är inte ett dugg förvånad över att sjukskrivningarna ökar eftersom de flesta människor inte har tid för återhämtning och de går på jobb som  är motsatsen till  vad de egentligen längtar efter. Jag förstår varför folk går sönder och varför deras själar gråter och kroppar värker. Det är inte meningen att vi skall leva så. Meningen är att vi skall följa med flödet eftersom vi är en del av flödet. Vi är en del av universums energi där allt är uträknat. Om vi skulle våga släppa taget. lita på vår inre kompass, på vår hjärtas röst så skulle allt ordna upp sig. All förändring börjar hos varje människa. När en människa vaknar upp och börjar ta ansvar för sitt eget liv, börjar säga nej till vad den känner är emot själva livet och ja till det som är friskt sker förändring. Inget utanför oss själva kan göra det valet, bara du.

Ditt nästa steg

Jag tror inte det är en slump att vi lever på den här jorden just nu jag tror vi är här av ett syfte. Och jag är helt övertygad om att du som läser den här bloggen är mer vaken än de flesta av andra människor på den här jorden. Jag vet att du besitter en otrolig kraft och mod och min förhoppning är att du blir påmind om den och börjar göra bra saker för dig själv så den får växa.

Sista dagen på coachutbildningen så fick alla tala om hur de upplevt sin egen och varandras utveckling. Det var otroligt fint att se hur de blivit mer av sitt autentiska  jag. Hur maskerna och osäkerheten runnit av och hur de nu satt där i ringen med så mycket kraft och kärlek. Jag såg hur de var som olika delar av mig själv, allt från den inkännande mjuka till den kraftfulla Wonderwomen.  När de nu startar sin coachingbusiness utifrån vem de är så kommer de attrahera de klienter som också vill vara autentiska, då kan alla sluta låtsas vara nåt annat än den vi är. Vi behöver inte göra rätt, vi behöver bara vara i kontakt med vår kärna. För utifrån vår kärna kommer vi få svar på vad vårt nästa steg är.  Kärnan sitter inte i mindet, vi kan inte tänka ut vårt nästa steg utan det kommer som en impuls, en känsla och ju mer vi kan lita på den känslan desto modigare blir vi.

Det jag själv har sett och känt är att jag älskar att föreläsa så jag tänker göra det mer och större och jag tänker verkligen utmana mig själv och även göra de på engelska som jag inte är speciellt bra på. När jag tänker på det blir jag både uppspelt och samtidigt lite skraj och det är signalen att jag är på rätt spår. Hur känns din signal när du är på rätt spår? Vad är det du behöver för att börja skapa din egen framtid som du vill ha den samtidigt som du kan njuta av nuet?

Här pratar jag mer om det i en video från Hermosa beach i LA

Nästa coachutbildning startar i augusti och det finns fortfarande några platser kvar. Den 26 april kan du också lyssna på ett webbinar när jag berättar mer.  Här kan du anmäla dig till det.

 

Jag önskar dig en underbar dag.

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette