Botemedlet mot all oro

Av Annette Forslund

Själen älskar villkorslöst

Hade föreläsning igår. Trodde det skulle komma runt 30 pers men det kom 60 pers. Folk fick sitta på golvet. Det var jätteroligt och folk hade en underbar energi. Det känns verkligen att människor är trötta på att ljuga för sig själv och omgivningen. Människor vill börja leva mer sant och jag är så glad att jag får vara med på deras resa. Vi är här för en anledning just nu på den här jorden, och det är INTE för att anpassa oss till andras förväntan och krav och ta hand om andra. Om vi slutar ta ansvar för andra och istället börjar ta 100 % ansvar för vårt eget välmående så förändras allt till det bättre. Sjukskrivningarna av stress ökar och det gör den eftersom vi inte lyssnar till kroppens signaler om att den behöver återhämtning. Det enda riktiga botemedel mot stress är motsatsen som är lugn. När kroppen är stressad så är den rädd. För att den skall sluta vara rädd behöver den trygghet. Tryggheten finns i tilliten om att du kan vila och vara omhändertagen. Du behöver förstå att världens ansvar inte ligger på dig. Om du slutar ta ansvar behöver någon annan ta det. Och någon eller några andra kommer att göra det. Frågan är då – vill du det ? Vill du det på riktigt ? Vem är du om du inte är den som behövs för alla andra ? Egot älskar att få uppmärksamhet och bekräftelse för att duga. Din själ vet att du duger ändå oavsett vad du gör. Den älskar dig villkorslöst eftersom allt annat är en omöjlighet. Du är inte den där duktiga, du är kärlek. När du kan låta den duktiga delpersonen kliva åt sidan kommer du att känna mer vem du egentligen är. Du är en lekfull varelse som har kommit hit för att få upptäcka mer av den du egentligen är.

Ta möjligheten

Så gör som många gjorde igår – anmäl dig till min webbkurs – skapa en ny verklighet så kopplar du in dig på den energikanal du behöver vara för att förstå det jag skriver på en annan frekvens. Du behöver uppleva det, inte bara förstå det i huvudet. När du förstå det i själen kommer du automatiskt välja att bara göra det som gör gott för dig du kommer att välja bort allt du har trott at du måste och borde eftersom det inte är sant.

Om du skriver in Attraktion i rabattkupongsfältet när du skall betala för webbkursen får du en väldigt positiv överraskning. Priset blir mycket lägre än vad det är från början 🙂  Prova skall du få se.

KLICKA HÄR 

All kärlek till dig

Annette

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Behåll lugnet

Förra inlägget jag skrev så beskrev jag hur jag blev lurad av en Rikshadriver i Bombay och hur arg jag blev. Funderade på det senare och såg hur stressad jag var och hur min energi var jämförelse med när jag sedan  flög från Kathmandu till Pokhara där jag befinner mig nu.

Jag hade gått om tid på mig och behövde absolut inte stressa när jag kom till flygplatsen. Jag åkte inrikes så det var en liten flygplats men med många avgångar. Jag fattade inte mycket av vad jag skulle gå och hur bagaget skulle skannas.  Men jag frågade mig fram och log och det funkade bra, de var vänliga och hjälpsamma. När jag checkat in mitt baggage hade jag en timme kvar innan boarding så jag  köpte en kaffe och en kexpaket, hade inte ätit nåt för jag gick vilse på förmiddagen i Kathmandu  🙂  och satt mig för att vänta på boarding. Förstod ingenting av tavlan där det stod vilket plan som skulle avgå var och när. Tiderna som blinkade hade redan varit och det blinkade boarding hela tiden. Men jag stressade inte upp mig utan kunde inte låta bli att le inombords. Allt är en enda röra men de verkar ändå ha koll i kaoset. Hittade en annan tjej med ryggsäck som satte och väntade så satte mig med henne och sedan hjälpte vi varandra och tyda och gå fram till disken lite då och då och fråga om det var vår tur att boarda. När det äntligen var dags så kände killen igen oss och kom fram och sa till.

I planet fick jag sitta med en man som såg extra prydlig ut, kostym och fina skor med välkammat hår.Vi började prata och han berättade att han jobbade med säkerhetsfrågor. Han ställde många frågor om livet i Sverige. När jag beskrev hur många av oss var skilda och hur våra barn flyttade mellan föräldrarna varannan vecka och hur vanligt det var med bonusfamiljer skattade han så det mullrade ifrån magen.Han tyckte det verkligen lät både roligt, konstigt och förvirrande för alla inblandade.

När jag klev av planet så stod det massor av militärer på flygplatsen och mannen som suttit vid mig fick ovationer och stora blombuketter. Jag vinkade lite i smyg när han försvann in i en byggnad omringad av fans och förstod att han var nog högt uppsatt när det gällde säkerhetsfrågorna.

Innan jag hittat min väska så kom han fram till mig och gav mig hans nummer och sa om jag behövde hjälp med något så fanns han där  och sedan frågade om jag ville ha skjuts till hotellet. Han ordnade med en bil och fyra militärer som skjutsade mig fram till mitt fina lilla hotell som jag bokat för bara 250 kr natten. Ett jättemysigt hotell med utsikt över bergen  som jag verkligen stormtrivs i.  Här kan jag sitta och bara glo på utsikten, älskar det.

Tänk så olika det kan vara och  jag lär mig hela tiden. Det är som  universum alltid vill berätta för mig att  inte hetsa upp mig och att inte stressa. Inget blir bättre av det.

I morgon skall jag ut och vandra i Himalaya i fem dagar och  skall bli jättespännande. Jag hoppas mitt illa knä hållet,sänd gärna  helande tankar.

 

 

Kramar

Annette