Botemedlet mot all oro

Av Annette Forslund

Själen älskar villkorslöst

Hade föreläsning igår. Trodde det skulle komma runt 30 pers men det kom 60 pers. Folk fick sitta på golvet. Det var jätteroligt och folk hade en underbar energi. Det känns verkligen att människor är trötta på att ljuga för sig själv och omgivningen. Människor vill börja leva mer sant och jag är så glad att jag får vara med på deras resa. Vi är här för en anledning just nu på den här jorden, och det är INTE för att anpassa oss till andras förväntan och krav och ta hand om andra. Om vi slutar ta ansvar för andra och istället börjar ta 100 % ansvar för vårt eget välmående så förändras allt till det bättre. Sjukskrivningarna av stress ökar och det gör den eftersom vi inte lyssnar till kroppens signaler om att den behöver återhämtning. Det enda riktiga botemedel mot stress är motsatsen som är lugn. När kroppen är stressad så är den rädd. För att den skall sluta vara rädd behöver den trygghet. Tryggheten finns i tilliten om att du kan vila och vara omhändertagen. Du behöver förstå att världens ansvar inte ligger på dig. Om du slutar ta ansvar behöver någon annan ta det. Och någon eller några andra kommer att göra det. Frågan är då – vill du det ? Vill du det på riktigt ? Vem är du om du inte är den som behövs för alla andra ? Egot älskar att få uppmärksamhet och bekräftelse för att duga. Din själ vet att du duger ändå oavsett vad du gör. Den älskar dig villkorslöst eftersom allt annat är en omöjlighet. Du är inte den där duktiga, du är kärlek. När du kan låta den duktiga delpersonen kliva åt sidan kommer du att känna mer vem du egentligen är. Du är en lekfull varelse som har kommit hit för att få upptäcka mer av den du egentligen är.

Ta möjligheten

Så gör som många gjorde igår – anmäl dig till min webbkurs – skapa en ny verklighet så kopplar du in dig på den energikanal du behöver vara för att förstå det jag skriver på en annan frekvens. Du behöver uppleva det, inte bara förstå det i huvudet. När du förstå det i själen kommer du automatiskt välja att bara göra det som gör gott för dig du kommer att välja bort allt du har trott at du måste och borde eftersom det inte är sant.

Om du skriver in Attraktion i rabattkupongsfältet när du skall betala för webbkursen får du en väldigt positiv överraskning. Priset blir mycket lägre än vad det är från början 🙂  Prova skall du få se.

KLICKA HÄR 

All kärlek till dig

Annette

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette