Botemedlet mot all oro

Av Annette Forslund

Själen älskar villkorslöst

Hade föreläsning igår. Trodde det skulle komma runt 30 pers men det kom 60 pers. Folk fick sitta på golvet. Det var jätteroligt och folk hade en underbar energi. Det känns verkligen att människor är trötta på att ljuga för sig själv och omgivningen. Människor vill börja leva mer sant och jag är så glad att jag får vara med på deras resa. Vi är här för en anledning just nu på den här jorden, och det är INTE för att anpassa oss till andras förväntan och krav och ta hand om andra. Om vi slutar ta ansvar för andra och istället börjar ta 100 % ansvar för vårt eget välmående så förändras allt till det bättre. Sjukskrivningarna av stress ökar och det gör den eftersom vi inte lyssnar till kroppens signaler om att den behöver återhämtning. Det enda riktiga botemedel mot stress är motsatsen som är lugn. När kroppen är stressad så är den rädd. För att den skall sluta vara rädd behöver den trygghet. Tryggheten finns i tilliten om att du kan vila och vara omhändertagen. Du behöver förstå att världens ansvar inte ligger på dig. Om du slutar ta ansvar behöver någon annan ta det. Och någon eller några andra kommer att göra det. Frågan är då – vill du det ? Vill du det på riktigt ? Vem är du om du inte är den som behövs för alla andra ? Egot älskar att få uppmärksamhet och bekräftelse för att duga. Din själ vet att du duger ändå oavsett vad du gör. Den älskar dig villkorslöst eftersom allt annat är en omöjlighet. Du är inte den där duktiga, du är kärlek. När du kan låta den duktiga delpersonen kliva åt sidan kommer du att känna mer vem du egentligen är. Du är en lekfull varelse som har kommit hit för att få upptäcka mer av den du egentligen är.

Ta möjligheten

Så gör som många gjorde igår – anmäl dig till min webbkurs – skapa en ny verklighet så kopplar du in dig på den energikanal du behöver vara för att förstå det jag skriver på en annan frekvens. Du behöver uppleva det, inte bara förstå det i huvudet. När du förstå det i själen kommer du automatiskt välja att bara göra det som gör gott för dig du kommer att välja bort allt du har trott at du måste och borde eftersom det inte är sant.

Om du skriver in Attraktion i rabattkupongsfältet när du skall betala för webbkursen får du en väldigt positiv överraskning. Priset blir mycket lägre än vad det är från början 🙂  Prova skall du få se.

KLICKA HÄR 

All kärlek till dig

Annette

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Kylan är värst

Har precis kommit tillbaka till Pokhara efter 5 dagars trekking. Mina vader är ömma och mina lårmuskler känns som fiolsträngar. Vi gick mellan en och två mil om dagen och det är inte så långt om man går på platt mark. Men det ÄR långt när man går 1, 5 mil uppför och 0,5 mil nerför. Finns liksom inget platt utan det är bara upp och ner hela tiden. När man har gått uppför en timme så är man svettig, riktigt svettig som sedan torkar när man går nerför.  Men det som var jobbigaste var egentligen inte själva gåendet utan det mest påfrestande var när man stannade för att äta middag och att sova i tehusen.

Du vet när du varit ute en hel dag och åkt skidor eller något annat fysiskt, när du har svettas och ansträngt dig. Du vet den sköna känslan när du kommer in i varmt och skönt hus och du får duscha och ta på dig myskläder, den känslan. Den infinner sig inte i bergen för där är det bara kallare när du har stannat och inte går längre. Det finns ingen värme i husen varken där man sover eller äter. En natt så sov jag med mössa, vantar och min termos med varmt vatten tätt intill mig. Det är det som är det värsta, det fuktiga och det skruttiga. Toaletterna är sådan där hål i golvet och det luktar verkligen kiss. Det finns inget varmt vatten i duscharna om de ens funkar. Det var den största träningen för mig, att bara gilla läget, att slappna av och njuta av hur det ändå blev varmt under täcket när jag legat ett tag. Tänk de som bor där uppe i bergen jämt, i det kalla, undrar om de vänjer sig?
Nog om kallt,  jag har nog fobi för kyla 🙂

Här sov vi en natt

Naturen var helt magisk och vi gick i skiftande natur. Både högt upp och långt ner i dalgångarna. Vi gick förbi befolkningen när de skördade sitt ris, tvättade sina kläder och levde sitt normala liv. Vi gick förbi skolor och små söta skolbarn på väg till skolan. Vi blev passerade av unga killar som bar allt möjligt upp och ner för bergen och ibland åsnor och hästar som också bar nödvändigheter upp i byarna.

Snacka om tungt 

En morgonpromenad under stjärnorna

En morgon gick vi upp till Poonhill kl 500 på morgonen för att se soluppgången. Helt magiskt, det påminde mig om ett luciatåg som gick under stjärnorna upp mot toppen. Alla tysta på led och många med pannlampor. Utsikten var magnifik och vi kunde se flera av värdens högsta bergstoppar.

Funderade på varför människor vallfärdar från hela världen för att sova i ett kallt rum, kliva upp fem på morgonen, gå 400 meter uppåt i 45 minuter för att se hur solen går upp och se bergstopparna. Vad är det som gör att vi gör det? Vad är det som gör att jag gör det? Mitt svar är nog att det är något heligt och övernaturligt samtidigt som det är det mest naturliga som finns. Jag tror jag inte har något bra svar på den frågan. Men det som känns i mig efter de här dagarna är lycka, tillfredställelse och tacksamhet. Det känns som jag hämtade en del av mig där uppe hur konstigt det än låter.

Kanske är det så att jag blir påmind om att jag är en del av något mycket större, att den storslagna naturen läker något i mina celler. Jag blir påfylld av liv. Jag vet inte riktigt varför jag åkte hit utan det var bara något som jag visste att jag ville. Jag tror att det är viktigt att vi lyssnar när något inom oss pockar på. När vi får för oss något. Ignorera inte det, utan följ det.

Jag är så glad att jag följde min inre viskning och gjorde något som kändes både roligt, obekvämt och jobbigt. Just nu sitter jag på mitt hotellrum och verkligen njuter av alla de bekvämligheter som vi så ofta tar för givet. Jag verkligen njuter av det fina golvet i badrummet, tekokaren och vita lakan som är mjuka och luktar nytvättat och värmen såklart.

Jag har några dagar kvar här i lugnet i  Nepal och Pokhara innan jag åker vidare mot nya äventyr, nästa anhalt är New Dehli och där är det inte lugnt utan typ motsatsen.

Ta hand om dig och lev din dröm.

Kram
Annette