Boka ett kostnadsfritt strategisamtal

Vänta inte, du har 5 sekunder på dig innan tankarna tar över som försöker skydda dig mot förändring.

Du behöver agera, gör det nu .

Transformera dig och ditt företag

Jag är en sann entreprenör som brinner för att varje människa ska göra det som ger näring för själen. Det som är betydelsefullt, kreativt och lönsamt.
Jag har drivit mitt eget företag sedan 2003 i större och mindre skala, både med och utan anställda. De sista åren har jag mestadels varit i Los Angeles.

Jag har en bakgrund inom finans och försäkring som säljare, varit delägare på Max Matthiessen. Sedan grundade jag mitt eget företag Existens där jag har hjälpt 1000 tals människor att skapa mer av det de önskar och mindre av stress och press.
Jag kan jag kan hjälpa dig att lyckas i det yttre genom struktur, målfokusering och försäljning samtidigt som du skapar lugn och klarhet i det inre.

Vi behöver både driv i det yttre och lugn i det inre. Det är först då vi skapar hållbara människor och hållbara företag som bidrar med det dom är bäst på.

Inspelningannette
5/5
"Just det här med att agera har jag funderat över så mycket senaste året. Helt plötsligt lade jag ihop insikten om att när man är ute och springer och precis sprungit upp för en backe och kommer över ett krön, och springer de första stegen utför som är så lätta, flygande och sköna. Att hitta den känslan tillsammans med känslan av att nästan vara kär (fast i sig själv) gick så lätt och så låter jag en helt annan ny instinkt styra mig. Helt plötsligt har jag en ork och vilja och en kraft som jag inte haft på flera år. Supertack för att du är den du är och sprider det du gör."
Maria Koniakowski