Är du en soloföretagare har du kommit rätt.

Transformera dig och ditt företag

Jag är en sann entreprenör som brinner för att varje människa ska göra det som ger näring för själen. Det som är betydelsefullt, kreativt och lönsamt.
Jag har drivit mitt eget företag sedan 2003 i större och mindre skala, både med och utan anställda. De sista åren har jag mestadels varit i Los Angeles.

Jag har en bakgrund inom finans och försäkring som säljare, varit delägare på Max Matthiessen. Sedan grundade jag mitt eget företag Existens där jag har hjälpt 1000 tals människor att skapa mer av det de önskar och mindre av stress och press.
Jag kan jag kan hjälpa dig att lyckas i det yttre genom struktur, målfokusering och försäljning samtidigt som du skapar lugn och klarhet i det inre.

Vi behöver både driv i det yttre och lugn i det inre. Det är först då vi skapar hållbara människor och hållbara företag som bidrar med det dom är bäst på.

Nästa kurs i Change Makers Academy  startar den 6 sept.
För att läsa mer gå och göra en intresseanmälan klicka HÄR

Inspelningannette
5/5
"Annette Forslund är en otroligt inspirerade glädjespridare som verkligen talar från hjärtat! Hon har en stor karisma och ett inre driv och får andra att vakna- ibland är hon rebellisk! Trots många olika utbildningar bakom sig har hon inget behov av att briljera med "fina ord" eller följa verktyg från någon teknik. Hon arbetar intuitivt och talar utifrån sin egen källa och helt utifrån vilka personer hon möter. Med kraft och samtidigt med medkänsla till sig själv och oss alla som vandrar på jorden, guidar hon med en enda önskan- att bidra till att vi verkligen lever vår sanning och verkligen Lever medan vi är här! Mina varmaste rekommendationer."
Annika Bergman