TRANSFORMERA DITT LIV

Ta reda på vad du vill och sedan gör du det

Transformera Dig och Ditt företag

Jag vänder mig till dig som är egen företagare, entreprenör eller en modig ledare som vill vara med och skapa en ny framtid.

Du sitter fast i:
För mycket administration och för lite sälj och intäkter.
För mycket av gamla teorier istället för skapa nytt.
För mycket av konstellationer som inte ger dig energi.
För mycket av förvirring och för lite klarhet.
För spretigt, för många produkter och tjänster och för lite fokus och riktning.
För mycket av måsten och oro och för lite av lugn frihet och glädje.

Min lösning:
Jag hjälper dig mer att ta fram mer av ditt eget unika utryck, din unika tjänst och produkt.
Jag hjälper dig att skapa klarhet, struktur och tydligt målfokus.
Jag hjälper dig att paketera, kommunicera och sälja den.
Jag hjälper dig att ta fram mer av din kraft och energi så du får lättare att attrahera dina drömklienter.

Jag är en sann entreprenör som brinner för att varje människa ska göra det som ger näring för själen. Det som är betydelsefullt, kreativt och lönsamt.
Jag har drivit mitt eget företag sedan 2003 i större och mindre skala, både med och utan anställda. De sista åren har jag mestadels varit i Los Angeles.

Jag har en bakgrund inom finans och försäkring som säljare, varit delägare på Max Matthiessen. Sedan grundade jag mitt eget företag Existens där jag har hjälpt 1000 tals människor att skapa mer av det de önskar och mindre av stress och press.
Jag kan jag kan hjälpa dig att lyckas i det yttre genom struktur, målfokusering och försäljning samtidigt som du skapar lugn och klarhet i det inre.

Vi behöver både driv i det yttre och lugn i det inre. Det är först då vi skapar hållbara människor och hållbara företag som bidrar med det dom är bäst på.

Vem är jag?

Född och uppvuxen i Norrland. Utbildad sjuksköterska men kände ganska fort att landstinget inte var min grej. Utbildade mig istället inom finanssektorn och började bygga upp mitt liv på ett statusfyllt yttre. Blev delägare på Max Matthiessen och var utåt sett lyckad- men inte lycklig. 2004 startade jag  mitt företag Existens Skandinavien AB som jag fortfarande driver. Har drivit företaget i både större och mindre skala, i stora och o små lokaler, med och utan anställda. Mitt liv som sann entreprenör har alltid bottnat i längtan att skapa nytt och vara kreativ. Det har också varit en längtan efter en frihet, frihet att verka fullt ut som mig själv utan att begränsa mig. Är utbildad Transformativ coach utbildad av Michael Neil I Los Angeles,  Certifierad ICF coach, Mindfulnesslärare, Yogalärare. Auktoriserad Psykosyntesterapeut.

Vad jag erbjuder:

Föreläsningar / webbinar –  Läs mer här.

Retreats – Följ med på ett retreat och fylla på med inspiration och kraft. Följ med!

Träningsprogram –   Boka ett kostnadsfritt möte 30 min på telefon där vi ser om vi är rätt för varandra. Är du redo att börja gå är jag med dig hela vägen tills du kommit fram.  kontakt@annetteforslund.se.

Du hittar mig:

Mail: kontakt@annetteforslund.se Tele: +46734 303880

Facebook: https://www.facebook.com/annetteforslund.se/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzto…

Instagram: annettef_insideoutDet här mailet skickades från formuläret "Boka möte"