Lev ditt liv och gör din grej

The world as we has created it is a product of our thinking. It can not be changed without changing our thinking - Albert Einstein

Inspiration till förändring

Vill du veta vem du egentligen är ? Vill du veta vad du egentligen vill? Vill du skapa det du drömmer om ?

Vill du få kontakt med ditt mod så du äntligen kan göra det du vill och inte måste? Är du trött på att sitta fast i ett ekorrhjul? Känner du att livet har mer att erbjuda än du upplever just nu? Känns det som du saknar något men vet inte vad?

Bra ! då har du kommit rätt. Jag har hjälpt människor att förändra sina liv i 15 år och du är inget undantag. jag tror inte det är  meningen att vi skall leva ett liv som för det mesta är planerat, upptaget och fyllt med stress? Jag är totalt övertygad om att vi kan leva ett liv som vi själva vill. Att vi känner att vi bidrar, umgås med härliga människor och ha tid att vara med oss själva. När du mår bra så mår alla omkring dig bra. Du behöver inte ta hand om andra du behöver bara se till att du mår bra då kommer resten av sig själv.

Jag har hjälpt många att förstå vilka dom verkligen är och när man förstår det så gör man det man vill fullt ut. Då är det många som slutar sina tråkiga jobb och vågar följa sin passion och starta eget. Många vågar också kasta sig ut i kärlekslivet eller finner kärleken igen i ett förhållande som tidigare verkat vara dött. När man finner sin trygghet inombords kommer modet automatiskt. Därför jobbar jag alltid med insidan inte omständigheterna på utsidan. Omständigheterna förändras automatiskt när du förstår att det är du som skapar din egen verklighet på insidan. Ju mer du börjar älska dig själv och förstår att du duger så kommer magiska händelser att inträffa. Den största magin av alla är –  när du tillåter dig själv att vara fullt ut den du är så kommer du också få det du alltid ha drömt om.

 

 

Min historia

Jag är född och uppvuxen i Norrland och flyttade till Stockholm efter en jorden runt resa som tjugoåring. Utbildade mig till sjuksköterska men kände ganska fort att landstinget inte var min grej. Utbildade mig istället inom finanssektorn och började bygga upp mitt liv  på ett statusfyllt yttre. Blev delägare på Max Matthiessen och var utåt sett lyckad- men inte lycklig.

År 2004 gjorde jag en 180 graders förändring och bytte ut mitt glamorösa liv med pool, porche och barnflicka till att bli en ensamstående mamma med tre barn. Jag startade mitt företag Existens Skandinavien AB där jag jobbade som psykosyntesterapeut. Utbildade mig rätt snabbt  till ICF-coach, mindfulnessinstruktör och yogalärare. Företaget växte och vi flyttade till 260 kvm stora lokaler där jag hyrde ut till andra företagare som jobbade med människor. I samma veva startade jag olika ledarskapsutbildningar, coachutbildningar och hade kurser hur du förändrar ditt liv.

Mitt liv som sann entreprenör har alltid bottnat i längtan att skapa nytt och vara kreativ. Det har också varit en längtan efter en frihet, frihet att verka fullt ut som mig själv utan att begränsa mig. Ju takt med att företaget växte desto mer kände jag att det inte gav mig den frihet jag sökte. 2012 sålde jag lokalen och tog farväl av alla mina fina konsulter.  Det var dags för något nytt.

Jag brinner för att vi människor skall se vår egen stora potential, att vi har förmågan att skapa det liv vi vill ha. Jag brinner för att ge tillbaka friheten till oss människor. Allt för många människor lever sitt liv som de tror de måste istället för att välja själv. Genom att jag har fått en djupare kontakt med mig själv så behöver jag inte längre bry mig om de yttre formerna på hur det är tänkt att vi skall leva. Jag bryr mig istället om att skapa den form som passar mig- min form och jag vill gärna hjälpa dig att skapa din form- ditt liv.

 

 

 

Hur kan jag inspirera dig?

Du kan välja att bli coachad av mig personligen via skype eller gå min webbkurs med nästan tre gånger så många timmar för en tredjedel av priset. Du kan också komma och lyssna på mig när jag föreläser eller gå på en workshop. Eller varför inte följa med på en retreat där jag verkligen kan inspirera dig under flera dagar upp till en vecka att ta ditt nästa steg och göra det du vill och leva det liv du drömmer om. Jag tar dig med där jag själv älskar att vara, både i Europa, USA och Indien. Vill du jobba som mig genom att inspirera och coacha människor till ett friare liv kan du gå min utbildning till Transformativ coach.

 

Vill du bli coachad på skype?

Jag coachar dig som vill ha förändring, som är öppen för ett nytt sätt att tänka och vara i världen.  Just nu tar jag bara emot nya klienter på skype i en serie med tre coachingsamtal som är 60 min vardera. Det kostar 5 670 kr som du betalar med swisch.

Är du inte nöjd med samtalen så får du pengarna tillbaka.

Fyll i formuläret här bredvid och skriv coaching som ämne.

Varmt välkommen, jag ser fram emot att höra av dig.

I kärlek och glädje

Annette

 Det här mailet skickades från formuläret "Boka möte"