Älska, förlåt och acceptera dig själv.

Av Annette Forslund

Ett lyckat recept

Oavsett om du vill hitta en kärlekspartner, byta jobb, skriva en bok, känna mer harmoni lycka och tillfredställelse så finns det ett recept – Älska förlåt och acceptera dig själv.

Det är många som slår på sig själva och inte tror de är tillräckliga. Varför har vi så svårt att vara snälla mot oss själva, varför tror vi att vi inte duger?   Jag tror den största orsaken är att vi inte förstår vilka vi är. Vi är barn av universum, gud, fältet, kärlek eller vad vi nu sätter för ord på det. Vi har väldigt höga krav på oss själva och tror att vi behöver fixa allt själva. Skulle vi förstå att vi har support från en högre ort skulle vi våga luta oss tillbaka och veta att det är inte alltid upp till oss. Istället så gör vi tvärtom, vi ställer oss i vägen för supporten och vägrar ta emot. Vi tror på våra tankar som berättar att vi inte är good enough.

Släpp taget

Det som är i vägen för vår lycka är vårt eget ego, vår prestige, vår självbild, vårt lilla jag. Allt det vi är identifierad med. Men du är inte ditt yrke, ditt förflutna eller ditt utseende, Du är så mycket mer. Vad skulle hända om du släppte taget om din identifikation och  bestämde dig för att tro på att du är ett barn från ett oändligt universum som är älskad oavsett vad du gör. Om du på djupet visste att du är älskad så skulle tankarna om att du inte är tillräcklig inte få något utrymme. De skulle rinna av dig och inte få fäste. Du skulle förstå att du är inte samma sak som din prestation och du skulle börja göra saker för att det är lustfyllda inte för att bevisa ditt värde som människa.

Säg till dig själv varje morgon. Jag förlåter mig själv, jag accepterar mig själv och jag älskar mig själv – No matter what.

Videon nedan spelade jag i för två år sedan och budskapet är fortfarande desamma – tyck om dig !

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette