Allt vi behöver är tillit

Av Annette Forslund

Det ligger inte i vår makt att  bestämma  när vi skall dö. Vi kan förebygga sjukdom och olyckor men det finns fortfarande inga garantier att vi skall leva till en viss ålder. Många gånger undrar vi varför en ung frisk och hälsosam människa måste dö i ung ålder medan en ohälsosam person lever ett långt liv.

Varför tror vi då att vi kan kontrollera så mycket av andra livshändelser i våra liv? Är det egentligen jag som bestämmer vem jag skall träffa och bli kär i. Vad jag skall jobba med? Självklart tycker nog en del, mindre självklart för andra. Tänk om det inte är det, tänk om det är vår inre livskraft som bestämmer, och den bestämmer alltid för vårt bästa syfte. Det är när vårt ego ställer sig i vägen det blir svårt. Eftersom vi inte alltid kan se eller förstå vår livskraft så tycker vi att den plats vi är på just nu är fel .Tänk om det inte är det , tänk om du är precis på den plats du skall vara på nu för ditt bästa syfte.

Om du ser tillbaka på ditt liv så kan du säkert se att det har dykt upp möjligheter när du minst anat det. Jag har hört många historier på hur par som inte kunnat fått egna barn och adopterat. Sedan har det ändå blivit ett biologiskt barn. När de släppte taget om problemet, när de slutade tänka på det. Samma sak för de som har träffat sin partner, det var egentligen inte alls meningen utan tvärtom de hade till och med bestämt att de skulle vara själva efter dåliga relationer eller massor av dejtande.
photo-1416183793821-cfdaa8c72745

Jag tror det enda “mål ” vi behöver är att bli mer online med vår egen livskraft

Istället för att se livet som en vågrätt linje där vi är på en plats och skall förflytta oss framåt till nästa plats så förflyttar vi oss istället inåt eller uppåt. Uppåt för att se hur livet egentligen fungerar, vi får en helt annan bild av det. Eller inåt närmre vår själ. För att göra den förflyttningen behöver vi odla tillit till när vi slutar kämpa och planera – det är då det händer. Då tar jag  av mig egots rustning och kliver in i en ny värld som styrs utav tillit och tacksamhet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette