Agera Attrahera och Ta emot

Av Annette Forslund

Det händer i stunden

I kväll skall jag ha en föreläsning om hur man får det man vill ha här i livet. Det är 84 stycken anmälda så det skall bli superroligt. Det som är lite läskigt är att jag kan inte skriva ett färdigt manus och hålla mig till det. Jag funkar inte så utan det som jag skall förmedla kommer att komma till mig när jag är i stunden och när jag är uppkopplad. Det kan vara lite pirrigt för om min “presterare” ställer sig i vägen kan det hända att jag inte kommer på något att säga, för då får jag för mig att jag behöver leverera och bli omtyckt. Det är inte därför jag har föreläsningen utan det är för att dela med mig av det jag vet fungerar. Så för egot skull är det mycket bättre att ha ett färdigt manus, då känner jag mig mera trygg och vet vad jag skall framföra. Men jag tror inte på egot, jag tror på själen, kärleken och kraften i att vara sann. När jag följer mitt flöde så kan livet bli som det är tänkt att det skall bli. Precis som det var tänkt att jag skulle lära mig prata och lära mig gå. Det är inbyggt i mig och det sköts utav en högre intelligens. När jag litar på den intelligensen, jag litar på livet, då blir det alltid bra. Der är när jag börjar tvivla och sätter mig på tvären som jag skapar lidande.

Lika attraherar lika

För att attrahera det vi vill ha så behöver vi vara i en känsla som stämmer överens med den känslan i det vi vill ha mer av. Lika attraherar lika. En känsla kan man inte tänka sig fram till utan en skön känsla finns naturligt i oss när vi inte stoppar den med tankar mot det som är. Om vi vill att det skall vara på ett annat sätt än det är skapar vi stopp i flödet och då känns det som en icke skön känsla i kroppen. När vi är i flow så är vi i ett naturligt tillstånd av skapande och motsatsen uppstår när vi skall prestera och göra rätt. Flow uppstår naturligt när vi leker och tycker något är väldigt roligt. Det jag behöver fokusera på i kväll är att ha väldigt roligt då brukar resten lösa sig av sig självt. Då kommer de  personer som attraheras av mitt budskap börja agera utifrån sin egen övertygelse. De kommer också börja kunna ta mot nya människor som kommer i deras väg eftersom de kommer att känna igen deras energi, att de är ifrån samma flock. De möter människor och situationer som klingar i samma vibration med sin själs vibb. När man börjar känna och lita på sin egen vibration, sin egen energi då vet om man skall säga ja eller nej och det är då vi börjar skapa en ny verklighet.

????????Jag önskar dig en vacker Allahjärtansdag idag ???? ????

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Behåll lugnet

Förra inlägget jag skrev så beskrev jag hur jag blev lurad av en Rikshadriver i Bombay och hur arg jag blev. Funderade på det senare och såg hur stressad jag var och hur min energi var jämförelse med när jag sedan  flög från Kathmandu till Pokhara där jag befinner mig nu.

Jag hade gått om tid på mig och behövde absolut inte stressa när jag kom till flygplatsen. Jag åkte inrikes så det var en liten flygplats men med många avgångar. Jag fattade inte mycket av vad jag skulle gå och hur bagaget skulle skannas.  Men jag frågade mig fram och log och det funkade bra, de var vänliga och hjälpsamma. När jag checkat in mitt baggage hade jag en timme kvar innan boarding så jag  köpte en kaffe och en kexpaket, hade inte ätit nåt för jag gick vilse på förmiddagen i Kathmandu  🙂  och satt mig för att vänta på boarding. Förstod ingenting av tavlan där det stod vilket plan som skulle avgå var och när. Tiderna som blinkade hade redan varit och det blinkade boarding hela tiden. Men jag stressade inte upp mig utan kunde inte låta bli att le inombords. Allt är en enda röra men de verkar ändå ha koll i kaoset. Hittade en annan tjej med ryggsäck som satte och väntade så satte mig med henne och sedan hjälpte vi varandra och tyda och gå fram till disken lite då och då och fråga om det var vår tur att boarda. När det äntligen var dags så kände killen igen oss och kom fram och sa till.

I planet fick jag sitta med en man som såg extra prydlig ut, kostym och fina skor med välkammat hår.Vi började prata och han berättade att han jobbade med säkerhetsfrågor. Han ställde många frågor om livet i Sverige. När jag beskrev hur många av oss var skilda och hur våra barn flyttade mellan föräldrarna varannan vecka och hur vanligt det var med bonusfamiljer skattade han så det mullrade ifrån magen.Han tyckte det verkligen lät både roligt, konstigt och förvirrande för alla inblandade.

När jag klev av planet så stod det massor av militärer på flygplatsen och mannen som suttit vid mig fick ovationer och stora blombuketter. Jag vinkade lite i smyg när han försvann in i en byggnad omringad av fans och förstod att han var nog högt uppsatt när det gällde säkerhetsfrågorna.

Innan jag hittat min väska så kom han fram till mig och gav mig hans nummer och sa om jag behövde hjälp med något så fanns han där  och sedan frågade om jag ville ha skjuts till hotellet. Han ordnade med en bil och fyra militärer som skjutsade mig fram till mitt fina lilla hotell som jag bokat för bara 250 kr natten. Ett jättemysigt hotell med utsikt över bergen  som jag verkligen stormtrivs i.  Här kan jag sitta och bara glo på utsikten, älskar det.

Tänk så olika det kan vara och  jag lär mig hela tiden. Det är som  universum alltid vill berätta för mig att  inte hetsa upp mig och att inte stressa. Inget blir bättre av det.

I morgon skall jag ut och vandra i Himalaya i fem dagar och  skall bli jättespännande. Jag hoppas mitt illa knä hållet,sänd gärna  helande tankar.

 

 

Kramar

Annette