Agera Attrahera och Ta emot

Av Annette Forslund

Det händer i stunden

I kväll skall jag ha en föreläsning om hur man får det man vill ha här i livet. Det är 84 stycken anmälda så det skall bli superroligt. Det som är lite läskigt är att jag kan inte skriva ett färdigt manus och hålla mig till det. Jag funkar inte så utan det som jag skall förmedla kommer att komma till mig när jag är i stunden och när jag är uppkopplad. Det kan vara lite pirrigt för om min “presterare” ställer sig i vägen kan det hända att jag inte kommer på något att säga, för då får jag för mig att jag behöver leverera och bli omtyckt. Det är inte därför jag har föreläsningen utan det är för att dela med mig av det jag vet fungerar. Så för egot skull är det mycket bättre att ha ett färdigt manus, då känner jag mig mera trygg och vet vad jag skall framföra. Men jag tror inte på egot, jag tror på själen, kärleken och kraften i att vara sann. När jag följer mitt flöde så kan livet bli som det är tänkt att det skall bli. Precis som det var tänkt att jag skulle lära mig prata och lära mig gå. Det är inbyggt i mig och det sköts utav en högre intelligens. När jag litar på den intelligensen, jag litar på livet, då blir det alltid bra. Der är när jag börjar tvivla och sätter mig på tvären som jag skapar lidande.

Lika attraherar lika

För att attrahera det vi vill ha så behöver vi vara i en känsla som stämmer överens med den känslan i det vi vill ha mer av. Lika attraherar lika. En känsla kan man inte tänka sig fram till utan en skön känsla finns naturligt i oss när vi inte stoppar den med tankar mot det som är. Om vi vill att det skall vara på ett annat sätt än det är skapar vi stopp i flödet och då känns det som en icke skön känsla i kroppen. När vi är i flow så är vi i ett naturligt tillstånd av skapande och motsatsen uppstår när vi skall prestera och göra rätt. Flow uppstår naturligt när vi leker och tycker något är väldigt roligt. Det jag behöver fokusera på i kväll är att ha väldigt roligt då brukar resten lösa sig av sig självt. Då kommer de  personer som attraheras av mitt budskap börja agera utifrån sin egen övertygelse. De kommer också börja kunna ta mot nya människor som kommer i deras väg eftersom de kommer att känna igen deras energi, att de är ifrån samma flock. De möter människor och situationer som klingar i samma vibration med sin själs vibb. När man börjar känna och lita på sin egen vibration, sin egen energi då vet om man skall säga ja eller nej och det är då vi börjar skapa en ny verklighet.

????????Jag önskar dig en vacker Allahjärtansdag idag ???? ????

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette