När jag inte ställer mig själv i vägen

Av Annette Forslund

Tänk om du inte skulle ha någon attachment till något, vilken otrolig frihet. Varje gång du vill ha en speciell utkomst av något så är du inte fri att låta det bli som det skall bli. Om vi skulle kunna släppa tankarna på om hur saker skall vara och bli, så förstår vi också att vi kan släppa kontrollen. Och det är viljan att ha kontroll som gör att vi inte är i det flöde vi egentligen vill vara.

Tänk tillbaka på en situation när du var i  ett flöde. Allt gick lätt och du kände dig tacksam och glad. Jämför det med en situation när det var tvärtom, du var i en situation som du ville skulle vara annorlunda. Det som händer när du motsätter dig något är att du stänger av ditt naturliga flöde till livet.

Det är precis det som har hänt mig den senaste veckan. Jag tyckte att nu måste jag börja jobba ordentligt, jag behöver starta en kurs, en utbildning, coacha mera, göra något mer kreativt. Jag började tänka och tänka. Det enda det ledde till var att jag blev med “disconnectad” från mig själv. Jag kunde höra mina egna tankar om att jag är dålig, att jag borde göra  något etc. Jag vet att de inte är sanna så då försökte jag tänka det motsatta. Tror ni det hjälpte ? Nej inte ett dugg eftersom jag försöker ändra tankarna på samma nivå där de uppstod. Inte förrän jag lyssnade på två klasskompisar som har gått samma utbildning som mig.Då släppte det. Då insåg jag att jag kan inte kontrollera när mina ideér skall komma. Det enda jobb jag har är att släppa taget, att ge upp. Det är inte upp till mig. Det enda som är upp till mig är att inte ställa mig själv i vägen.

 

Simplicity Sessions – Are You Overthinking It? – Episode Ten

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette