Yinyoga

”Life is what happens while you are busy making other plans” - John Lennon

Ge dig själv två dagar av att bara vara, slappna och fylla på. Du kommer att upptäcka mer av din kraft och glädje samtidigt som du kommer lära dig ett nytt sätt att förhålla dig till dina tankar.

Det är dags nu att säga stopp för orimliga krav både på oss själva och andra. Det är inte meningen att vi skall vara produktiva maskiner som skall leverera utan meningen är att vi skall göra något vi mår bra av, känna glädjen när vi bidrar och ha tid att uppleva livet som pågår här och nu.

Dom här två dagarna kommer du få praktisera stärkande yoga och meditation som gör att du få mer kontakt med dig själv, din sanna natur och din inre röst, den som vet vad som är bra för dig.

Vi släpper taget om gamla föreställningar och mönster som inte gynnar oss längre och skapar plats för mer av det vi vill ha i vårt liv. När vi praktiserar yinyoga får vi en förnimmelse och en tillit om vad som händer när vi inte är i vårt görande, den delen som alltid är aktiv och på väg någon annanstans. Vi lär oss att slappna av på djupet och kommer i kontakt med vår sanna essens.

När bruset omkring oss tystnar är det lättare att höra sin egen inre röst och att faktiskt också lyssna till den.

Det är både till för dig som är nyfiken på yoga och mindfulness eller för dig som är van utövare.

När
Fredag den 15 juni kl 9.00- 15.00
Lördag den 16 juni 9.oo – 15.00

Var
Järla sjö

Så här ser dagarna ut
kl 9- 10.30 – yoga
kl 10.30 – 12.00 – Inspirationsföreläsning
kl 12-13 – Lunch
kl 13- 15 – meditation, visualisering och reflektion.

Anmälan
Mejla till boka@annetteforslund.se När du fått svarsmejl att det finns platser så swishar du.

Investering
Endast 999 kr som du swishar  till 0734-303880

 

Naturen är i en ständig förändring och nu kan vi nästan se hur löven växer från dag till dag. Vi är också en del av naturen, vi är inte separerade från den. Det som skapar lidande är när vi håller fast vi något som redan varit. När vi vägrar förändring. Vi försöker kontrollera tonåringen, mannen och de yttre omständigheterna. Vi försöker gå tillbaka till något som redan passerat. Allt passerar och snart är vi döda. Håll inte kvar vid något som inte ger dig glädje. Åk med i livet, upptäck och utforska. Säg JA till det nya, släpp det gamla. Låt det finnas rörelse i dit liv. Stagnation skapar sjukdom och problem. När vi inte bjuder in förändringen är det som vi försöker kontrollera årstiderna. Oavsett vad vi tycker som kommer våren bli till sommar.
Release, Relax and Letting go 

 

 

 

 

 

Information

15-16 juni 2018
Järla sjö
Järla sjö
999 kr

Anmälan