Attrahera Agera och Ta emot

Skapa en ny verklighet

För dig som vill träffa din drömpartner, dina drömklienter eller hitta ditt drömjobb.

Attrahera, Agera och Ta emot

Du har säkert hört talas om – Lagen om attraktion – och kanske även utövat den. Du vet att du kan påverka vilka och vad du möter i ditt liv. Du kanske har upplevt att det fungerar bättre i vissa områden i ditt liv än i andra.

På den här föreläsningen kommer du få reda på:

Varför det inte fungerar optimalt och vad du behöver göra för att det ska det.
Hur du blir den mottagare du behöver vara.
Hur du får mod att börja agera.
Hur du tar bort blockeringar som ligger i vägen.
Hur du skall kunna skapa det liv du drömmer om.

Annette Forslund bestämde sig redan när hon var liten att hon skulle skapa ett liv som hon själv ville ha och inte styras utav andra förväntningar och krav. På den här föreläsningen berättar hon om sin egen resa mellan hopp och förtvivlan. Hon berättar på ett ärligt och autentiskt sätt hur svårt det kan vara att gå sin egen väg men delar också glädjen när hon har lyckas trots motgångar och rädsla. Du får reda på hur hon har lärt sig att använda lagen om attraktion och hur du kan använda den för att skapa det liv du drömmer om. Det är inget hon har lärt sig genom att läsa en bok eller gått på en kurs utan allt hon berättar har hon själv använt sig av och lyckas vända ett liv från rädsla till kärlek.

Varför gratis ? För att du skall få en möjlighet att bilda dig en uppfattning om vem Annette är och hur hon kan hjälpa dig med det hon brinner för. Du kommer att få med dig konkreta verktyg och metoder som du kan börja använda direkt när du kommer hem. Men också ett nytt sätt att förhålla dig till dig själv och dina tankar. Hon kommer också presentera ett program hon skapat för de som är intresserade.

Annette har jobbat med människor i utveckling i  sitt eget företag, Existens Skandinavien AB sedan 2003. Hon har hjälpt tusentals människor att förändra sina liv genom kurser, coaching, yoga. mindfulness och hon utbildar även människor till att bli Transformativa coacher.

Var: Luntmakargatan 52
När: 21 mars kl 18.00 sharp.
Kostnad: 50 kr
Boka din plats nu- begränsat antal platser

 

 

 

 

 

Information

21 mars kl 18.00
Luntmakargatan 52
Luntmakargatan 52
Swisha 50 kr för att säkra din plats till 0734-303880

Anmälan