Låt dina drömmar bli verklighet !

Skapa mer av det som ger dig glädje

Under de här tre dagarna lär du dig att lyssna till den DU egentligen är, vad DU VILL och hur du får MOD att börja agera.

Lyssna på dig själv

Du har säkert hört det förr – Lyssna till din inre röst. Men om man inte hör något eller om man har svårt att lita på den, hur gör man då ? Under här tre dagarna kommer du att få hjälp med att verkligen lyssna till din egen vibration, det som är DU och hur du följer den.  Inte till de tankar som säger att det inte går eller att du inte räcker till. 

Föreställ dig att du är på en flygplats och du skall gå igenom säkerhetskontrollen. Du har tagit av dig klockan, jackan och skorna och lagt de i lådan som skall gå igenom scanningen. Du går själv igenom apparaten där man ställer sig med händerna ovanför huvudet och de scannar av hela kroppen. Men den här apparaten är annorlunda, den scannar av hela ditt liv, alla de utbildningar du har gått, all den visdom du besitter, alla dina sorger och alla dina glädjeämnen som sedan komprimeras och paketeras  i nya champagnesorter eller väldoftande parfymer.

När du är klar med scanningen går du vidare till dutyfree. Där ser du hur dina paketerade produkter tillsammans med andras produkter står uppställda på hyllorna. Du går fram till avdelningen för parfymerna och plockar ner den parfym som det står ditt namn på. Du skruvar av korken och med en blandning av förtjusning och nervositet för du flaskan under näsan och andas i doften. Det luktar ljuvligt, en blandning av mystik och sensuallitet. I samma ögonblick kommer en ung kvinna fram och  luktar. Hon blundar och drar in ett djupt andetag, hela hennes ansikte spricker upp till ett stort leende. “Det var precis den här doften jag letat efter”

När du sedan har satt dig tillrätta i planet tar du upp din dator och loggar in på facebook, till din förvåning så ser du även din produkt till försäljning där. Du ser också att det är väldigt många som har köp redan. Ditt hjärta expanderar, tänk vad många som måste ha väntat på just den doften och hur många som du nu kan tillfredsställa.  Du lägger ner datorn i stolsfickan framför dig och beställer in en flaska champagne. Du vänder dig till passageraren bredvid dig och frågar om hon vill dela din glädje. Det vill hon gärna. Ni skålar, det smakar friskt och fruktigt. Kvinnan stryker bort sin mörka lugg som har ramlat ner i ögonen och säger

“Den här champagnen är nyss framtagen och visst är det väl konstigt att fast det redan finns så många champagnesorter så finns det alltid plats för nya.”

Ta reda på vem Du är och vad Du vill

Praktisk workshop för dig som vill komma ihåg hur du lyssnar till din själs röst och få mod att följa den.

 Innehållet i workshopen:
– Upptäck ditt sanna jag
– Hitta djupare kontakt med ditt hjärta och din själ
– Hitta din styrka, ditt hopp och din inre frid
– Ta reda på dina drömmar
– Upptäck dina unika talanger och passioner
– Lär dig hitta, erkänna och övervinna dina rädslor som hindrar dig att göra det du verkligen vill
– Hjälp med att ta ditt nästa steg utan att vara rädd eller orolig.
– Lär dig skapa goda vibrationer som drar till dig det du vill ha mer av i livet
– Lär dig styrkan av att ge och av att ta emot
– Attrahera och  kommunicera vad du vill ha mer av.
– Få mer mod till att agera
– Hitta din story – Hjälper dig att se vad dina drivkrafter kommer ifrån
– Story selling-  För dig som vill  kommunicera kärnan i din story och sälja den.

KURSLEDARE

 

Annette Forslund är entreprenören som brinner för att varje människa skall kunna skapa ett liv där jobbet och relationerna känns som en förlängning av sig själv. Känslan av att vi är på rätt plats och verkligen kan bidra med de naturliga förmågor vi är födda med. Det skall vara kul att leva. Hon har drivit eget i nästan hela sitt liv, först inom sälj och finas och de senaste 14 åren i hennes eget företag Existens. Här kan du läsa mer.

 

 Fortsätt scrolla ner så ser du datum och priser.

 

 

 

 

 

 

 

Information

6 - 8 april 2018 mellan kl 9.00-17.00
Väringssgatan 25 T-bana St:Eriksplan
Väringsgatan 25
7 700 kr plus moms

Begränsat antal platser
Vid betald anmälningsavgift på 2000 kr är platsen säkrad.